Volg ons
Joey Belterman

Tweede Divisie

Kraakbeenproblemen voor Spakenburger Belterman

Kraakbeenproblemen voor Spakenburger Belterman

Joey Belterman moet zijn debuut bij Spakenburg nog even uitstellen. De middenvelder kwam afgelopen zomer naar de blauwe kant van De Westmaat, maar hij raakte in de voorbereiding geblesseerd. Inmiddels is hij onderzocht en kwamen er problemen aan zijn knie naar boven.

Kraakbeen

RTV Utrecht meldt dat Belterman kraakbeenletsel heeft in zijn knie. In de voorbereiding ging het mis voor de 23-jarige middenvelder. De klachten gingen niet weg, waardoor hij naast negentig minuten op de bank te hebben gezeten tegen HHC Hardenberg ook nog niet tot de selectie van trainer Hans van de Haar behoorde.

Den Bosch en Heracles

Een onderzoek volgde, waarbij het kraakbeenprobleem naar voren kwam. Hoe lang Belterman zal moeten revalideren en of er een medische ingreep plaats moet vinden is nog niet bekend. Wel zal hij voorlopig dus nog niet kunnen spelen. Belterman kwam over van FC Den Bosch, waarvoor hij in de afgelopen twee seizoenen 58 wedstrijden in de Jupiler League speelde. Daarvoor stond hij onder contract bij Heracles Almelo en speelde elf duels in de Eredivisie.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie