vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlVerdwenen clubsFC LiendenKraaij: 'Naar de kerk voor Danny van den Meiracker'

Kraaij: ‘Naar de kerk voor Danny van den Meiracker’

FC Lienden lijkt het behoorlijk kwijt. De ploeg van coach Hans Kraaij leed tegen Excelsior Maassluis haar derde nederlaag op rij.

Terugspeelbal
Na afloop nam Kraaij in gesprek met De Gelderlander geen blad voor de mond. Zo was hij kritisch op de 1-0 van Maassluis: ,,Dat kan je gewoon een blunder van Jan Schimmel noemen. Die bal ging met een vaart van een terugspeelbal richting het doel.”

Bidden voor Danny
Bij Lienden ontbrak Danny van der Meiracker. Hij werd gepasseerd door Kraaij na enkele teleurstellende wedstrijden, maar een knieblessure zorgde ervoor dat hij ook niet op de bank kon plaatsnemen: ,,Ik ga deze week naar de kerk om te bidden dat Danny komend weekend weer kan spelen”, verzuchtte Kraaij.

Impuls
De markante oefenmeester zinspeelt bovendien op versterkingen in de winterstop: ,,We hebben in de winterstop écht een impuls nodig. Want als het zo door gaat zoals de laatste weken, dan gaan we het nog erg lastig krijgen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD