vrijdag, 23 februari 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie Zondag'Kraaij jr zei: Ik heb al twee drogers en zoek een wasmachine'

‘Kraaij jr zei: Ik heb al twee drogers en zoek een wasmachine’

Aan Lars Willemse de zware taak om het vertrek van Rob Rietveld bij Hercules te compenseren. De 22-jarige Veenendaaler stapte deze zomer over van FC Lienden naar de Utrechters.

Goed gesprek
,,In één avond was het rond”, vertelt Willemse in het AD. Na een goed gesprek met trainer Hans Kraaij jr besloot hij over te stappen naar Hercules. ,,Kraaij verwoordde het mooi. Hij had al twee drogers en was op zoek naar een wasmachine.” Het was bovendien de FC Lienden-coach die hem in contact bracht met Eric Speelziek. ,,Het klikte meteen heel goed.”

Gretig
Toch houdt Willemse ambitie om vanuit Hercules wellicht weer een stap omhoog te zetten: ,,Hercules speelt op het vierde niveau van Nederland. Veel jongens hebben zich hier in twee jaar tijd ontwikkeld en maakten een overstap. Dat is ook niet zo gek als je zoals afgelopen seizoen op de vierde plaats eindigt, goed verzorgd voetbal speelt en in de play-offs Spakenburg treft. Dan kunnen er zo maar clubs langskomen. Er zijn dit seizoen een hoop andere jongens. Ik merk dat iedereen heel gretig is. Daardoor gaat het trainingsniveau ook omhoog.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD