donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlVerdwenen clubsFC LiendenKraaij jr teleurgesteld: 'Publiek laten zitten'

Kraaij jr teleurgesteld: ‘Publiek laten zitten’

Hans Kraaij jr had flink de smoor in de nederlaag van FC Lienden in de Betuwse derby tegen TEC. De markante coach miste fanatisme en beleving bij zijn ploeg: ,,We hebben ons publiek laten zitten.”

Vezel uit het lijf geschreeuwd
,,Ik had het idee dat wij op de bank fanatieker waren dan de jongens die in het veld stonden”, baalde Kraaij jr in gesprek met De Gelderlander. ,,We begonnen nog goed, maar na die tegengoal viel het helemaal terug. Ik heb er geen verklaring voor. Zenuwen? Geen idee. Maar dan nog moet je er voor 120 procent voor gaan voor je supporters. Dat deden wij op de bank wel, maar het leek alsof in het veld maar zestig of zeventig procent werd gegeven. Wij hebben iedere vezel uit ons lijf geschreeuwd. Ik ben hier wel effe kapot van.”

120 procent inzet
En dat terwijl de coach zijn elftal uitgebreid had geïnstrueerd: ,,Ik heb de hele week gesproken over 120 procent inzet, anders konden we niet van TEC winnen. Het is er geen moment van gekomen.” Komende zaterdag kan FC Lienden revanche nemen in de streekderby tegen GVVV. Dat duel wordt bovendien live uitgezonden door FOX Sports.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD