Volg ons
Hans Kraay jr FC Lienden

FC Lienden

Kraaij jr: ‘Ik ga rustiger aan doen’

Kraaij jr: ‘Ik ga rustiger aan doen’

Hans Kraaij jr is voornemens zijn manier van coachen langs de lijn aan te passen. ,,Ik ga wat minderen. Dat werkt beter, denk ik”, stelt de coach van FC Lienden tegenover De Gelderlander.

,,Ik ga dat met vijftig procent minderen. Ik ben gepassioneerd, maar denk dat het verstandiger is om het soms wat rustiger aan te doen. Ik heb naar mezelf gekeken”, licht hij zijn voornemen toe. Tegen Excelsior Maassluis kiest Kraaij jr voor de aanval: ,,We hebben besloten alles op het voetbal te gooien. Zo zijn wij op ons best en denken we ons het snelst veilig te spelen. We spelen met dezelfde elf jongens als tegen GVVV.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over FC Lienden