maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlVerdwenen clubsFC LiendenKraaij jr furieus na zege: 'Sneu dat je zo’n schandalige penalty tegen...

Kraaij jr furieus na zege: ‘Sneu dat je zo’n schandalige penalty tegen krijgt’

FC Lienden wist zaterdagmiddag in eigen huis drie punten te pakken tegen Rijnsburgse Boys (2-1). Ondanks de overwinning was trainer/coach Hans Kraaij jr vooral erg boos op de dienstdoende scheidsrechter die in zijn ogen een onterechte strafschop toekende aan de uitspelende formatie.

Schandalige penalty
,, Ik ben heel boos, ik vind dat we zo ongelooflijk veel passie hebben getoond en dit na een slechte wedstrijd tegen IJsselmeervogels van vorige week. We hebben ze achterna gezeten de hele week en de jongens betalen je terug. Alleen het is zo sneu voor onze ploeg en voor de supporters dat je zo’n afschuwelijke, schandalige penalty tegen krijgt. Er was niets aan de hand, het was een geweldig duel. Dus dan moet je je weer oprichten, maar deze ploeg heeft zo ongelooflijk geknokt”, aldus de trainer van FC Lienden tegenover Omroep West.

Van den Meiracker
In de slotfase bezorgde Danny van den Meiracker zijn ploeg FC Lienden alsnog de overwinning.,,Hij speelde niet goed, maar hij kopt hem wel fantastisch binnen. Hij kopt harder dan de meeste mensen schieten. Dat is wel een kwaliteit, maar ik moet wel eerlijk zeggen dat een gelijkspel een normale uitslag was geweest.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD