Volg ons
Hans Kraay jr FC Lienden

Tweede Divisie

Kraaij jr: ‘Dan stort de wereld even in, ik ben des duivels’

Kraaij jr: ‘Dan stort de wereld even in, ik ben des duivels’

Hans Kraaij jr was zo boos over de late winnende treffer van Marciano Mengerink dat hij vroegtijdig het veld verliet. Na afloop kwam er stoom uit zijn ogen in gesprek met FOX Sports.

,,Als je zo trots bent op onze tweede helft en je maakt dik en dik verdiend 1-1 en het is dan zo’n beetje de 94ste minuut en je kunt met z’n drieen dan niet één iemand van een schotje afhouden, dan houdt alles op in het leven. Dan stort de wereld even in. Hier ben ik twee weken niet door te genieten. Arme vrouw van me”, stelde de Lienden-coach.

,,Ik ben des duivels. Dit is niet gewoon jammer, dit is totale onkunde. Je speelt zo goed tegen de koploper en dan moet je nog tien seconden volhouden, maar dan kun je niet met drie man nog één balletje afpakken. Dan houdt alles op: dan houden trainingen op, dan houden wedstrijdbesprekingen op.” Bekijk het gehele interview hierboven.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie