Volg ons
everton-pires-tavares-kozakken-boys

Tweede Divisie

Kozakken Boys wurmt zich langs Excelsior Maassluis

Kozakken Boys wurmt zich langs Excelsior Maassluis

Met dank aan opnieuw een ploeg vrijwilligers met sneeuwschuivers heeft Kozakken Boys een nipte 1-0 zege op Excelsior Maassluis geboekt. Everton Pires Tavares werd de matchwinner.

De Werkendammers ontsnapten in de beginfase aan een achterstand, zoals dat eerder vorige week tegen TEC gebeurde. Vincent van den Berg trof de paal. De ploeg van Danny Buijs had daarna wel veelvuldig de bal, maar slaagde er nauwelijks in kansen te creëren.

Na de pauze slaagde Kozakken Boys daar beter in. Al vrij snel was Achmed El Azzouti gevaarlijk, direct daarna was het raak toen Everton Pires Tavares een voorzet van Achmad Mendes Moreira afrondde: 1-0. Tien minuten na de openingstreffer kreeg Dean van Ooijen een goede kans op de gelijkmaker, maar hij vond doelman Richard Arends op zijn weg. Sonmez en Bot hadden kansen op de 2-0, maar doelman Jean Paul van Leeuwen toonde zijn kwaliteiten. In de slotfase debuteerde de onlangs van Achilles ’29 overgekomen Shuremy Felomina nog voor de Werkendammers. Het duel eindigde in 1-0.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie