Volg ons
everton-pires-tavares-kozakken-boys

Tweede Divisie

Kozakken Boys wurmt zich langs Excelsior Maassluis

Kozakken Boys wurmt zich langs Excelsior Maassluis

Met dank aan opnieuw een ploeg vrijwilligers met sneeuwschuivers heeft Kozakken Boys een nipte 1-0 zege op Excelsior Maassluis geboekt. Everton Pires Tavares werd de matchwinner.

De Werkendammers ontsnapten in de beginfase aan een achterstand, zoals dat eerder vorige week tegen TEC gebeurde. Vincent van den Berg trof de paal. De ploeg van Danny Buijs had daarna wel veelvuldig de bal, maar slaagde er nauwelijks in kansen te creëren.

Na de pauze slaagde Kozakken Boys daar beter in. Al vrij snel was Achmed El Azzouti gevaarlijk, direct daarna was het raak toen Everton Pires Tavares een voorzet van Achmad Mendes Moreira afrondde: 1-0. Tien minuten na de openingstreffer kreeg Dean van Ooijen een goede kans op de gelijkmaker, maar hij vond doelman Richard Arends op zijn weg. Sonmez en Bot hadden kansen op de 2-0, maar doelman Jean Paul van Leeuwen toonde zijn kwaliteiten. In de slotfase debuteerde de onlangs van Achilles ’29 overgekomen Shuremy Felomina nog voor de Werkendammers. Het duel eindigde in 1-0.

Advertentie
Advertentie

Meer over Tweede Divisie