Volg ons

Tweede Divisie

Kozakken Boys worstelt zich langs De Treffers, Spakenburg verslaat VVSB

Kozakken Boys worstelt zich langs De Treffers, Spakenburg verslaat VVSB

Kozakken Boys sluipt langzaam naar boven. Na een 1-0 zege op De Treffers staat de ploeg van coach Michel Langerak op plek 11. Spakenburg revancheerde zich voor de uitglijder vorige week tegen Jong Almere City. Na een sterke tweede helft wonnen de Blauwen met 3-1 van VVSB.

Kozakken Boys – De Treffers
Na een beginfase waarin de grootste kansen voor de Werkendammers waren, zorgde een vroege rode kaart voor Robin Janssen ervoor dat de Groesbeekers verder in het nauw kwamen. Janssen zou Sanny Monteiro een klap hebben gegeven. Kozakken Boys maakte jacht op de voorsprong, maar het bevrijdende doelpunt viel pas een kwartier voor tijd. Zoals wel vaker was Achmed El Azzouti het goudhaantje. Toch had de zege de equipe van Langerak nog zomaar kunnen ontglippen, als Abdelaziz Khalouta koel was gebleven oog in oog met doelman Nils den Hartog. De doelman kwam echter als winnaar uit de strijd waardoor de Werkendammers drie punten bijschrijven.

Spakenburg – VVSB
Op een winderige Westmaat was er voor rust weinig te genieten. Opnieuw leverde Spakenburg een povere eerste helft af. Na rust schakelde de ploeg van coach John de Wolf een tandje bij en werd het al snel 1-0 door een rake kopbal van Barry Beijer. VVSB antwoordde met een offensief en zocht naar de gelijkmaker. Bevrijdend was dan ook de 2-0 halverwege de tweede helft van de ingevallen Olaf van der Sande. De aanvaller gaf zijn visitekaartje af, want vlak voor tijd maakte hij op stijlvolle wijze ook de 3-0. Laks optreden van doelman Leon ter Wielen stelde Kevin Brands uiteindelijk in de gelegenheid de eindstand op 3-1 te bepalen met een schot van grote afstand.

Advertentie
Advertentie

Meer over Tweede Divisie