Volg ons

HHC Hardenberg

Kozakken Boys wint en hijgt in de nek van Katwijk, HHC te sterk voor HFC

Kozakken Boys wint en hijgt in de nek van Katwijk, HHC te sterk voor HFC

Kozakken Boys is er zaterdagmiddag in geslaagd om de strijd om de titel in de Tweede Divisie spannend te houden. De ploeg won van IJsselmeervogels (1-0) en zag concurrent Katwijk onderuit gaan in Tiel. HHC Hardenberg pakte in een doelpuntrijk duel de winst op de Koninklijke HFC (3-4). 

Kozakken Boys – Ijsselmeervogels
De overgebleven concurrent van koploper Katwijk kwam na vijftien minuten spelen op voorsprong. Uit een corner kopte Sanny Monteiro de bal onhoudbaar achter sluitpost Jaimy Schaap (1-0). IN de tweede helft speelde IJsselmeervogels beter, maar ook de aanvallende wissels die trainer Willem Leushuis doorvoerde hadden niet het gewenste effect.

Koninklijke HFC – HHC Hardenberg
In de negentiende minuut wist HHC Hardenberg, enigszins tegen de verhouding in, op voorsprong te komen. Rens van Benthum werd genoteerd als doelpuntenmaker (0-1). Nog voor de pauze wist HHC de voorsprong te verdubbelen, de treffer werd toegekend aan Rens van Benthum terwijl het er toch ook de schijn van had dat het een eigen doelpunt betrof van verdediger Wolf (0-2). Net voor de pauze kwam HFC weer helemaal terug in de wedstrijd door een treffer van Hols (1-2). In de tweede helft wist HHC echter weer snel orde op zaken te stellen, in de 51ste minuut was Rick Hemmink verantwoordelijk voor de derde treffer van de gasten (1-3). HFC wenste zich niet neer te leggen bij een nederlaag en ging op zoek naar de aansluitingstreffer, deze kwam in de 55ste minuut door Wessel Boer (2-3). Nadat Hemmink in de 65ste minuut zijn tweede van de middag wist te maken leek de wedstrijd gespeeld te zijn (2-4), het bleek echter niet de laatste treffer van de middag te zijn want Andre Monen bepaalde de eindstand op 3-4.

Advertentie
Advertentie

Meer over HHC Hardenberg