Volg ons
Ahmed El Azzouti Kozakken Boys

HHC Hardenberg

Kozakken Boys weet te profiteren van misstap koploper Katwijk

Kozakken Boys weet te profiteren van misstap koploper Katwijk

Kozakken Boys heeft de spanning in de Tweede Divisie weer helemaal terug weten te brengen door na de nederlaag van Katwijk bij GVVV zelf te winnen van HHC Hardenberg (4-2). De ploeg uit Werkendam had een vrij eenvoudige middag nadat het binnen een half uur al op een voorsprong van 3-0 stond.

Na iets meer dan een kwartier spelen was het Leon Bot die de score wist te openen, dit na een fraaie voorzet van Ahmad Mendes Moreira (1-0). In de 25ste minuut was het weer raak voor de thuisspelende formatie, na een snelle omschakeling wist Mendes Moreira de 2-0 te produceren.  Even later moest doelman Danes de bal weer uit het net halen. Bot kopte in eerste instantie de bal nog tegen de sluitpost aan, maar vervolgens kon Ahmed El Azzouti de bal binenn tikken (3-0). Nog voor de pauze kwam HHC terug in de wedstrijd, uit een hoekschop kopte Gouriye eerst nog tegen de paal, maar was het Rob van der Leij die wel wist te scoren (3-1).

Na een uur spelen kreeg HHC de genadeklap van de Kozakken Boys. Everton Pires Tavares was daarvoor and verantwoordelijk (4-1). De eindstand werd bepaald op 4-2 door een doelpunt van Gouriye (4-2). Door de zege is de achterstand van Kozakken Boys op de lijstaanvoerder Katwijk nu nog maar drie punten waardoor de titelrace weer ongemeen spannend is.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over HHC Hardenberg