woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKozakken Boys versterkt selectie met 'Ajax-spijbelaar' Van der Laan en sluitpost Ghiraw

Kozakken Boys versterkt selectie met ‘Ajax-spijbelaar’ Van der Laan en sluitpost Ghiraw

Jordie van der Laan en Dhanesh Ghiraw maken komend seizoen deel uit van de selectie van Kozakken Boys. De aanvaller was transfervrij nadat hij recent ontslagen werd door Telstar en de doelman was het voorgaande seizoen actief in de tweede klasse bij Vitesse Delft. Het nieuws ten aanzien van de komst van de twee aanwinsten werd bekend gemaakt via de officiële kanalen van de club uit de Tweede Divisie.

Londen
Van der Laan kwam in de maand mei in het nieuws toen hij nog in dienst was van Telstar. De aanvaller bezocht de halve finale tussen Tottenham Hotspur en Ajax in Londen terwijl hij zich bij de club ziek had gemeld. Hij was in zijn jeugdjaren actief in de jeugdopleiding van PSV en speelde later zijn wedstrijden voor JVC Cuijk, Juliana’31 en FC Lienden.

Doelverdediger
Ghiraw (21) speelde in het verleden zijn wedstrijden in de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam en Feyenoord. Daarna volgde hij zijn weg bij L:eonidas en Te Werve. Afgelopen seizoen begon hij bij Jong NEC, maar na een blessure maakte hij de overstap naar Vitesse Delft.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD