zaterdag, 2 december 2023
Voetbal247.nlClubsAFCKozakken Boys verrast met aantrekken Yordi Teijsse

Kozakken Boys verrast met aantrekken Yordi Teijsse

Het gerucht zong al enkele dagen rond en bleek op waarheid te berusten: Yordi Teijsse zet zijn loopbaan voort bij Kozakken Boys. De 28-jarige aanvaller tekent voor één seizoen op de Zwaaier.

Quick Boys
Recent werd bekend dat AFC het contract van de makkelijk scorende aanvaller niet verlengde. Teijsse maakte naam bij Ter Leede en Quick Boys, waarna hij een buitenlands avontuur aanging bij Dundee FC (Schotland) en Wuppertaler SV (Duitsland). Hij keerde terug bij Quick Boys, waar hij vertrok na een conflict met Dirk Kuijt. In 2018 ruilde hij Nieuw Zuid in voor het Amsterdamse Goed Genoeg, waar hij bovendien werd herenigd met tweelingbroer Kenny.

Adjei
,,Toen het bekend werd dat ik weg zou gaan bij AFC ging het rap”, reageert Teijsse op de clubsite van Kozakken Boys. ,,Ik had altijd al goed contact met Rick Adjei en hij toonde meteen interesse. Twee dagen later hebben we bij mij thuis een goed gesprek gehad. Het klikt goed tussen mij en de trainer en Kozakken boys is een mooie club met een geweldige aanhang. Ik denk dat we voor volgend seizoen een mooi team hebben staan”.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD