Volg ons

Kozakken Boys

Kozakken Boys verrast met aantrekken Kaj Ramsteijn

Kozakken Boys verrast met aantrekken Kaj Ramsteijn

Kozakken Boys heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Kaj Ramsteijn. De 30-jarige verdediger komt over van het Noorse Aalesunds FK en tekent voor één seizoen op de Zwaaier.

Ramsteijn doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en droeg later de shirts van onder meer Excelsior Rotterdam, VVV Venlo, het Portugese CS Maritímo en Almere City FC. ,,Kaj is een sterke en ervaren verdediger, die zowel centraal als linksback goed uit de voeten kan”, toont technisch directeur Kees Spaan zich content. ,,Hij is sterk in de opbouw en nagenoeg tweebenig, dat ze je niet vaak bij verdedigers. Daarbij komt dat Kaj gewend is om in een driemansverdediging te spelen en, ook gezien zijn aanvoerderschap bij Almere, een coachend type is.”

,,Met het aantrekken van Kaj, en eerder al van Stephen Warmolts, denk ik dat we het vertrek van oudgediende Quentin Jakoba, Mats van Huijgevoort, Sander Heesakkers en Nando Wormgoor achterin meer dan goed hebben opgevangen. Na de gekte van de vorig jaar ben ik blij dat we het dit jaar relatief rustig hebben kunnen houden wat transfers betreft. Helemaal in deze financiële en sportieve onzekere periode natuurlijk. Daarnaast is het ook voor de trainer enorm fijn om door te kunnen bouwen op de huidige selectie. Ik denk dat we voor volgend seizoen absoluut een goed elftal op de been hebben om attractief voetbal trachten te laten zien”, besluit Spaan op de clubsite.


.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Kozakken Boys