dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKozakken Boys verlengt met international en schuift talent door

Kozakken Boys verlengt met international en schuift talent door

Kozakken Boys heeft ook volgend seizoen de beschikking over Juriën Gaari en Quinton Eugenia. Waar eerstgenoemde zijn contract bij Kozakken Boys met één jaar verlengt, tekent ook Eugenia een verbintenis bij de ploeg uit Werkendam.

Gaari blijft langer bij Kozakken Boys

Gaari heeft te horen gekregen dat hij ook komend seizoen in actie mag komen voor Kozakken Boys en die kans grijpt hij met beide handen aan. De rechtsback heeft zijn contract met één seizoen verlengd en begint na de zomer dan ook aan zijn vierde seizoen in het rood met witte shirt. Gaari is dit seizoen al goed voor twee assists en miste alleen een aantal duels door een schorsing. In die periode was hij overigens ook met Curacao op pad voor kwalificatieduels.

Eugenia promoveert

Voor Eugenia kan 2017 weleens een jaar worden om nooit te vergeten. De talentvolle verdediger heeft een contract aangeboden gekregen bij Kozakken Boys en zijn handtekening daaronder gezet. Na de zomer zal hij dan ook doorschuiven vanuit de opleiding naar de A-selectie. Kees Spaan gaf afgelopen week aan dat het de intentie is om meer spelers uit de eigen jeugd een kans te geven.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD