Volg ons

Tweede Divisie

Kozakken Boys trekt doelman Wouter Korteweg aan

Kozakken Boys trekt doelman Wouter Korteweg aan

Kozakken Boys versterkt zich voor volgend seizoen met doelman Wouter Korteweg. De 20-jarige goalie komt over van de Rotterdamse eersteklasser Neptunus-Schiebroek en tekent voor één seizoen op de Zwaaier.

Korteweg verliet Kozakken Boys in 2017 voor RVVH, waarna hij via Smitshoek een profavontuur in Zweden aanging. Voor Södertälje FK speelde Korteweg een seizoen op het vierde niveau van het Scandinavische land. Nadat hij met die club degradeerde, keerde hij terug naar Nederland en ging spelen in de Rijnmondse regio. Op de Zwaaier moet Korteweg de concurrentie aangaan met Richard Arends en Nils den Hartog.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie