Home Competities Tweede Divisie Kozakken Boys-trainer Rick Adjei in belangstelling van Fortuna Sittard

Kozakken Boys-trainer Rick Adjei in belangstelling van Fortuna Sittard

Kozakken Boys-coach Rick Adjei staat in de belangstelling van Fortuna Sittard, meldt AD-journalist Wout Pluijmert. De 36-jarige coach zou in beeld zijn voor een functie in de technische staf, maar blijft in elk geval komend seizoen nog aan als trainer bij de Werkendammers, waar hij tot medio 2021 vastligt.

- Advertentie -

Fortuna Sittard heeft zich zelfs al hebben gemeld bij de Werkendammers, bevestigt voorzitter Henk de Goeij tegen de journalist. Adjei gaat met Kozakken Boys zijn tweede seizoen in. In zijn eerste seizoen kende de talentvolle coach een moeizame start, maar begon zijn ploeg na de winterstop goed te draaien. Eerder was Adjei werkzaam als eindverantwoordelijke bij GVV Unitas en als jeugdtrainer bij Achilles Veen.

Adjei volgde een jaar geleden Danny Buijs op, die na zijn knappe prestaties werd opgepikt door FC Groningen. Kozakken Boys zag deze voorbereiding ook al aanvallers Terence Groothusen en Tyrone Conraad vertrekken naar het buitenland. Daarnaast stapte technisch directeur Kees Spaan op na een conflict met het bestuur van de Werkendammers.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES