woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseASV De DijkKozakken Boys-trainer Buijs na fraaie zege: 'Ik vond De Dijk zeker niet...

Kozakken Boys-trainer Buijs na fraaie zege: ‘Ik vond De Dijk zeker niet kansloos’

Kozakken Boys rekende zaterdagmiddag op het eigen sportpark af met De Dijk (4-1). Ondanks de ruime overwinning wenste trainer/coach Danny Buijs na afloop van de confrontatie niet te spreken over een eenvoudige zege tegen de Amsterdammers. 

Hij kan verkeerd vallen
,,Het is nooit eenvoudig, alleen hebben we zelf afgedwongen dat we al snel met 2-0 voor stonden. Dan had je wel het gevoel dat de wedstrijd al gespeeld was, hoewel hij altijd een keer verkeerd kan vallen. Als je dan net na de rust de 3-0 maakt dan weet je inderdaad dat het gespeeld is”, aldus de oefenmeester tegenover de camera van Kozakken Boys TV.

Tegentreffer
De thuisploeg kwam snel op een 2-0 voorsprong waardoor het vervolgens een kwestie was om dit vast te houden en uit te bouwen. ,,In de eerste helft hebben we verder weinig echt uitgespeelde kansen gehad, zij ook niet. Na de 3-0 kregen we wel drie honderd procent kansen. Als je er daar dan nog een of twee van bij prikt dan loop je helemaal naar een lekkere middag. Uiteindelijk wordt het dan 4-0. Het enige dat jammer is dat is de tegengoal in de laatste minuut.”

Compliment
De Dijk maakte recent onder andere tegen Achilles’29 veel indruk (6-1 zege). Zaterdag tegen Kozakken Boys had de ploeg weinig in de melk te brokkelen tegen Kozakken Boys.  ,,Dat is misschien ook wel een compliment naar onze groep en aan de andere kant, iedere ploeg kan een keer een mindere dag hebben. Ik vond De Dijk zeker niet kansloos, het was geen makkelijke wedstrijd voor ons want we hebben er heel veel energie in moeten stoppen. Ze hebben toch een paar handenbinders voorin, alleen wij werden vandaag geholpen door een snelle voorsprong.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD