zaterdag, januari 29, 2022
HomeClubsKozakken BoysKozakken Boys-trainer Adjei na nipte zege: 'Quick Boys had hem ook kunnen...

Kozakken Boys-trainer Adjei na nipte zege: ‘Quick Boys had hem ook kunnen pakken’

Rick Adjei wist zaterdagmiddag met zijn Kozakken Boys drie punten mee te nemen uit Katwijk waar Quick Boys verslagen werd (0-1). De hoofdtrainer van de club uit Werkendam sprak na afloop van het duel met Omroep West en gaf aan dat hij van mening was dat de zege terecht was, maar dat deze confrontatie ook zomaar beslist had kunnen worden in het voordeel van de Katwijkers.

De wedstrijd leek op een doelpuntloos gelijkspel af te stevenen, maar in de 79ste minuut was het Thomas Marijnissen die de beslissende treffer wist te produceren in het voordeel van Kozakken Boys. ,Op de bank zeiden wij het ook een keer, vandaag gaan wij hem niet maken maar zij ook niet. Uiteindelijk in de rust hadden wij wel het gevoel dat wij iets aan de fittere kant waren. We hebben tegen elkaar gezegd dat we rustig moesten blijven en ook moesten blijven voetballen. Gelukkig maken wij hem wel’, aldus Adjei tegenover de camera van Omroep West.

Beiden ploegen kregen kansen op meer. ,De kansenverhouding en het spel ging best op en neer. Ik vind dat Quick Boys het begin had van de wedstrijd. Nadat wij het tactisch omgezet hadden vond ik dat wij meer grip kregen en wij makkelijker aan het voetballen kwamen. Het kon alle kanten op, als wij hem dan maken is de overwinning wat dat betreft terecht. Ik denk niet dat de ene ploeg de ander weggespeeld heeft. Quick Boys had hem ook kunnen pakken.’

De vraag is vanzelfsprekend of Kozakken Boys dit seizoen mee kan doen om de prijzen. ,In alle kranten horen wij daar niet bij en moeten wij maar kijken dat we aanhaken. Dat houd ik graag zo. Wij gaan het per week bekijken en ik denk dat wij een goed ploeg hebben. Er zijn meerdere goede ploegen en wij gaan kijken wat voor ons maximaal is.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]