Volg ons

Tweede Divisie

Kozakken Boys test drie aanvallers met profverleden

Kozakken Boys test drie aanvallers met profverleden

Kozakken Boys test de komende periode een drietal aanvallers. Het gaat om Prince Rajcomar, Teije ten Den en Giovanni Hiwat, weet het AD.

De Werkendammers zijn naarstig op zoek naar aanvallende versterking door het vertrek van zowel Tyrone Conraad als Terence Groothusen. Conraad verkast naar Griekenland, terwijl Groothusen gaat voetballen in Duitsland. De zoektocht naar nieuwe aanvallers geschiedt zonder technisch directeur Kees Spaan, die normaliter grotendeels het spelersbeleid bepaalde. Hij stapte echter op na een conflict met het bestuur over de komst van Henrico Drost.

Rajcomar (35) was het laatst actief bij het Belgische Patro Eisden Maasmechelen. Daarvoor kwam hij onder meer uit voor MVV, VVV Venlo, Fortuna Sittard, FC Den Bosch en FC Utrecht. Ten Den (27) speelde eerder voor onder meer FC Volendam, Go Ahead Eagles, TOP Oss en Helmond Sport en was het laatst actief bij het Spaanse CE L’Hospitalet. De 26-jarige Hiwat (foto) droeg eerder de shirts van PEC Zwolle, Cambuur, Sparta, Helmond Sport en het Zweedse Syrianska FC.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie