Volg ons
Kees Spaan Kozakken Boys

Tweede Divisie

Kozakken Boys TD Kees Spaan: ‘In de winterstop evalueren’

Kozakken Boys TD Kees Spaan: ‘In de winterstop evalueren’

Kozakken Boys benoemde donderdagavond Michel Langerak tot ‘interim-coach’ na het ontslag van Jasper de Muijnck. De oud-prof blijft in principe aan tot de winterstop.

Kees Spaan, technische directeur bij de Werkendammers, geeft op de clubsite tekst en uitleg: ,,Na het ontslag van Jasper de Muijnck moesten we op zoek naar een zo goed mogelijke oplossing. Omdat assistent trainer Ton Cornelissen niet beschikt over de juiste papieren en hij ook niet alle trainingsavonden aanwezig is vanwege verplichtingen bij RKC moesten we snel handelen. Michel is bereid de komende weken tot aan de winterstop het hoofdtrainerschap op zich te nemen. Wij vinden dit een prima oplossing want we hebben eerder tot tevredenheid met Michel samengewerkt, hij kent de club en heeft nog samengewerkt met enkele spelers uit de huidige selectie. We hebben afgesproken om in de winterstop met elkaar te evalueren.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie