dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKozakken Boys-speler loopt dubbele polsbreuk op

Kozakken Boys-speler loopt dubbele polsbreuk op

Leon Bot heeft vanmiddag tijdens de wedstrijd van Kozakken Boys tegen Barendrecht een zware armblessure opgelopen. De middenvelder, die door diverse afwezigen linksback moest spelen, kwam ongelukkig terecht en liep een dubbele polsbreuk op. Hij zit inmiddels in het gips.

Hulp van Poldervaart

Door blessures en interlandverplichtingen had trainer Danny Buijs geen verdedigers meer over. Bot werd hierdoor linksback geposteerd en kwam halverwege de eerste helft ongelukkig in botsing aan de zijlijn. Hij kermde het direct uit van de pijn en werd onder meer door Barendrecht-trainer Adrie Poldervaart, in het dagelijks leven fysiotherapeut, verzorgd. De wedstrijd lag enige tijd stil voor hij per brancard van het veld werd gedragen.

Geen operatie

De opgetrommelde ambulance bracht hem naar het ziekenhuis. Kozakken Boys meldt dat bij Bot vervolgens een dubbele polsbreuk is geconstateerd. De pols is gezet en hij zal de komende periode dan ook in het gips moeten rondlopen. Een operatie is niet noodzakelijk. Hoelang hij uit de roulatie is, is op dit moment nog niet bekend.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD