Volg ons
Leon Bot

Tweede Divisie

Kozakken Boys-speler loopt dubbele polsbreuk op

Kozakken Boys-speler loopt dubbele polsbreuk op

Leon Bot heeft vanmiddag tijdens de wedstrijd van Kozakken Boys tegen Barendrecht een zware armblessure opgelopen. De middenvelder, die door diverse afwezigen linksback moest spelen, kwam ongelukkig terecht en liep een dubbele polsbreuk op. Hij zit inmiddels in het gips.

Hulp van Poldervaart

Door blessures en interlandverplichtingen had trainer Danny Buijs geen verdedigers meer over. Bot werd hierdoor linksback geposteerd en kwam halverwege de eerste helft ongelukkig in botsing aan de zijlijn. Hij kermde het direct uit van de pijn en werd onder meer door Barendrecht-trainer Adrie Poldervaart, in het dagelijks leven fysiotherapeut, verzorgd. De wedstrijd lag enige tijd stil voor hij per brancard van het veld werd gedragen.

Geen operatie

De opgetrommelde ambulance bracht hem naar het ziekenhuis. Kozakken Boys meldt dat bij Bot vervolgens een dubbele polsbreuk is geconstateerd. De pols is gezet en hij zal de komende periode dan ook in het gips moeten rondlopen. Een operatie is niet noodzakelijk. Hoelang hij uit de roulatie is, is op dit moment nog niet bekend.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie