zondag, 21 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKozakken Boys speelt voor vrije dagen na carnaval

Kozakken Boys speelt voor vrije dagen na carnaval

Kozakken Boys is aan een sterke reeks bezig sinds de winterstop. Na zeges op Katwijk en Jong Sparta werd met tien man gelijkgespeeld bij Excelsior Maassluis. Dit weekend wacht het treffen met De Treffers. Bij een nieuwe overwinning heeft trainer Danny Buijs zijn manschappen alvast een mooi vooruitzicht beloofd.

Zo hoog mogelijk eindigen

“Als mijn spelers zaterdag winnen, krijgen zij na carnaval als bonus een aantal vrije dagen omdat ze dan zeven punten uit drie duels hebben gehaald”, zo laat hij optekenen in Het Kontakt. De komende periode wil Buijs goed blijven presteren. “Wij leggen onszelf de druk op zo hoog mogelijk te eindigen. Daarbij wil ik mijn ploeg zo attractief mogelijk laten spelen en veel goals laten maken.”

Vanaf 1 juni vrijaf

Wel kijkt hij al uit richting de zomer. “Ik geef mijn spelers vanaf 1 juni vrijaf. Dat hebben zij nodig, want de tweede week van juli worden zij alweer op de training verwacht. Dat betekent dat indien wij de finale van de EM-Regiocup halen, wij deze op 5 juni niet met het eerste elftal spelen.” Door de overvolle kalender met achttien teams in de Tweede Divisie was er in het speelschema al amper een vrij weekend ingepland, door diverse afgelastingen is de kalender zelfs volledig volgepropt.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD