Volg ons

Tweede Divisie

Kozakken Boys slaat dubbelslag met vastleggen Teije ten Den en Thomas Marijnissen

Kozakken Boys slaat dubbelslag met vastleggen Teije ten Den en Thomas Marijnissen

Kozakken Boys versterkt haar selectie vrijwel zeker met Teije ten Den en Thomas Marijnissen. Dat schrijft het AD.

Ten Den was op proef bij de Werkendammers en kon de technische staf en clubleiding wel bekoren. Hij tekent volgens de krant waarschijnlijk vandaag een contract op de Zwaaier. Naast Ten Den testte Kozakken Boys ook Prince Rajcomar en Giovanni Hiwat. Hiwat tekende inmiddels bij SteDoCo, Rajcomar kon zaterdag tegen Sparta Nijkerk nog niet echt imponeren.

Ook Thomas Marijnissen lijkt toegevoegd te worden aan de selectie van coach Rick Adjei. De aanvaller was al akkoord met ASWH, maar verscheen recent plotseling op de training van Kozakken Boys.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie