Volg ons

Kozakken Boys

Kozakken Boys raakt Royston Drenthe mogelijk kwijt aan Poolse club

Kozakken Boys raakt Royston Drenthe mogelijk kwijt aan Poolse club

Kozakken Boys kan mogelijk bij de herstart van de competitie niet meer beschikken over Royston Drenthe. De 33-jarige oud-prof staat volgens Voetbalzone in de belangstelling van een Poolse club.

LKS Victoria Cisek, uitkomend in de Poolse zesde divisie, stelt op Twitter in gesprek te zijn met de oud-prof van onder meer Real Madrid en Feyenoord. ,,We zijn in gesprek met de 33-jarige Nederlander Royston Drenthe over een mogelijke transfer naar Victoria Cisek. De voormalig speler van Real Madrid is nu in Nederland. We zullen snel meer informatie geven over het verloop van de gesprekken, we hopen dat dit positief is.”

Drenthe is bezig aan zijn tweede seizoen bij de Werkendammers, waar hij het goed naar zijn zin lijkt te hebben, en nog een contract tot het einde van dit seizoen. De multifunctionele Rotterdammer speelde verder voor Hércules, Everton, Alania Vladikavkaz, Reading, Sheffield Wednesday, Kayseri Erciyesspor en Baniyas.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Kozakken Boys