zondag, 21 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKozakken Boys raakt Powel en Mendes Moreira kwijt

Kozakken Boys raakt Powel en Mendes Moreira kwijt

Kozakken Boys heeft ondanks de zege bij TEC toch schade opgelopen. Halverwege de partij moesten zowel Berry Powel als Achmad Mendes Moreira eruit. De aanvalsleiders van de Werkendamse club raakten geblesseerd, waardoor Raily Ignacio sneller dan gepland zijn debuut moest maken.

Dit maakt je niet vaak mee

Voor trainer Danny Buijs was het even puzzelen. “Je maakt niet vaak mee dat je beide aanvallers in de rust eraf moeten”, vertelt hij bij Kozakken Boys TV. De blessures waren op een verschillende manier ontstaan. “Mendes Moreira kreeg een schop op zijn voet, net boven zijn enkel. Hij kon niet verder, want hij liep mank.” Vlak voor de rust miste Powel een penalty. “Dat was een hele slechte pingel, want het schoot in zijn hamstring tijdens de aanloop.”

Terug van zware blessure

Zo kwamen Ahmed El Azzouti en Ignacio binnen de lijnen. “Ze hebben gelijk bewezen kwaliteiten te hebben. Van Ignacio weten we dat, maar hij komt van een zware blessure terug. El Azzouti heeft in de vorige wedstrijden al laten zien dat hij wat kan toevoegen aan dit elftal. Dus dat hebben die jongens uitstekend ingevuld.” Ignacio raakte aan het begin van het kalenderjaar geblesseerd bij Rijnsburgse Boys en hij had tot dusver alleen wat minuten gemaakt in het tweede elftal. Scoren deed hij echter gelijk weer.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD