zaterdag, maart 6, 2021
Home Competities Tweede Divisie Kozakken Boys plukt Frenk Keukens weg bij De Treffers

Kozakken Boys plukt Frenk Keukens weg bij De Treffers

Frenk Keukens verruilt De Treffers komende zomer voor Kozakken Boys. Keukens staat dit seizoen nog onder contract bij TOP Oss, dat hem verhuurt aan de Groesbeekers.

- Advertentie -

Plaatje klopt
De vleugelverdediger kon ook zijn verblijft op sportpark Zuid verlengen, maar ging niet in op de aanbieding die De Treffers hem deed. In Werkendam tekent hij een contract voor twee seizoenen. ,,Het hele plaatje bij Kozakken Boys, zowel sportief als financieel, klopt. Daar ben ik heel eerlijk in. Bovendien leek het mij mooi om voor een zaterdagclub te spelen. De onderlinge rivaliteit tussen de zaterdagclubs in de tweede divisie is groter. Ik krijg nu de kans om dat mee te gaan maken”, motiveert Keukens zijn keuze tegenover De Gelderlander.

Meedoen om bovenste plaatsen
,,Kozakken Boys is van plan om volgend seizoen weer om de bovenste plaatsen mee te doen. Ik heb met de nieuwe trainer (Rick Adjei, red) gesproken, daar kreeg ik meteen een goed gevoel bij”, vervolgt de rechtsback. Technisch directeur Kees Spaan is blij met de komst van Keukens, zegt hij op de clubsite: ,,Ik vind hem één van de beste backs van de Tweede Divsisie. Ook tegen ons speelde hij erg goed, zowel aanvallend als verdedigend. Hij heeft fysieke kracht en ook nog veel snelheid. Ik ben blij dat hij voor ons heeft gekozen.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES