zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseKozakken Boys pikt ervaren doelverdediger op in de hoofdklasse

Kozakken Boys pikt ervaren doelverdediger op in de hoofdklasse

Jan Schimmel zal zijn loopbaan komend seizoen vervolgen in de Tweede Divisie. De sluitpost, die momenteel deel uitmaakt van de selectie van Achilles Veen, meldt zich in de zomer bij Kozakken Boys. Laatstgenoemde club maakte het nieuws bekend via de officiële kanalen.

De 28-jarige doelman maakte voor de start van het huidige seizoen de overstap bvan TEC naar Achilles Veen. Eerder stond hij onder de lat bij Vitesse (jeugd) en FC Lienden. Schimmel gaf op de website van zijn nieuwe club tekst en uitleg over zijn keuze voor Kozakken Boys. ,,Ik ben erg blij met de overstap naar Kozakken Boys. Als speler van Lienden en TEC heb ik altijd een zwak voor de Boys gehad. Als je tegen Kozakken Boys speelt, speel je altijd tegen topspelers. Dat ik er nu zelf deel van uit mag maken maakt me enorm trots.”

Naast Schimmel wist Kozakken Boys recent nog een doelman vast te leggen voor komend seizoen. Ricardo Kieboom plaatste eerder al zijn handtekening onder een contract bij de club uit Werkendam.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD