zondag, 19 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKozakken Boys pakt verdiende zege bij pover GVVV

Kozakken Boys pakt verdiende zege bij pover GVVV

Kozakken Boys heeft zich op bezoek bij GVVV gerevancheerd voor de uitglijder vorige week tegen Scheveningen. Op Panhuis werd het 0-1 door een treffer van Don Bolsius.

Op de zege was weinig af te dingen, want de Veenendaalers maakten geen beste beurt voor het eigen publiek. In de beginfase trachtte Gwaeron Stout tot tweemaal toe ploeggenoot Achmed El Azzouti weg te sturen, maar beide kansrijke aanvallen strandden. Na een klein half uur was Robert Mutzers dichtbij een treffer, maar vanuit een moeilijke hoek vond hij het zijnet. Na ruim een half uur was het dan wel alsnog raak. Bolsius was attent op een poging van Stout die voorlangs zou gaan en tikte de bal alsnog binnen: 0-1. Vlak voor rust was Stout bovendien dichtbij de 0-2 toen zijn schot de lat raakte. Pas in blessuretijd deed GVVV echt van zich spreken toen Jeremy de Graaf dichtbij de gelijkmaker was.

Na de pauze ontsnapte Kozakken Boys na twee aardige kansen van GVVV. Ook de ploeg van Michel Langerak deed echter van zich spreken bij driemaal (!) een aanval waar Tim Eekman de bal voorgaf maar El Azzouti ongelukkig was in de afwerking. In de slotfase kwam GVVV nauwelijks nog tot serieuze kansen, waardoor de 0-1 eindstand een logische was. Door de overwinning kruipen de Werkendammers naar GVVV toe en is de Veenendaalse voorsprong in de middenmoot van de Tweede Divisie nog maar één punt.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD