vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKozakken Boys neemt middenvelder RVVH over

Kozakken Boys neemt middenvelder RVVH over

Kozakken Boys heeft een tweede aanwinst gepresenteerd. Na Sven van Ingen zal ook Julian Agatowski de overstap maken naar Werkendam. De middenvelder komt over van RVVH, waarmee hij vorig seizoen nog in de Topklasse Zaterdag acteerde.

Vijf jaar Ridderkerk

De nog altijd pas 23-jarige Agatowski speelt al vijf seizoenen in het eerste elftal van RVVH. Hij doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord, om na de A1 de overstap te maken naar de club uit Ridderkerk. Daarmee promoveerde hij naar de Topklasse en het aandeel daarin was van de middenvelder groot. RVVH won in de play-off finale van Hoek, mede door een schitterende goal van Agatowski (zie de goal onder dit artikel).

Tweede aanwinst

Vorig seizoen was hij in de Topklasse Zaterdag een vaste waarde, tot hij geblesseerd raakte. Daardoor hield zijn seizoen net na de winterstop al op en bleef de teller steken op zeventien duels en twee goals. Zonder hem degradeerde RVVH en speelt Agatowski nu in de Hoofdklasse. Nu doet hij dus de stap omhoog en wordt opnieuw ploeggenoot van onder meer Everton Pires Tavares. Eerder legde Kozakken Boys ook al Sven van Ingen vast. De verdediger komt over van TEC.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD