Volg ons
Kees Spaan Kozakken Boys

Tweede Divisie

Kozakken Boys moeite op transfermarkt: “Ze denken dat dit FC Barcelona is”

Kozakken Boys moeite op transfermarkt: “Ze denken dat dit FC Barcelona is”

Waar het bij veel clubs deze winterse transferperiode druk is met nieuwelingen, vertrekkers en stagespelers, is er bij Kozakken Boys nog niets gebeurd. Dit zal ook niet gaan gebeuren in de resterende dagen van januari, zal laat technisch directeur Kees Spaan weten aan Het Kontakt. “Wij doen daar niet aan mee, omdat wij vertrouwen houden in de huidige selectie.”

Denk dat dit Barcelona is

De Werkendamse ploeg merkt ook een probleem. “Ik heb wel eens de indruk dat voetballers denken dat zij op De Zwaaier bij Barcelona komen voetballen, zo hoog zijn de financiële eisen. Daar kunnen wij natuurlijk niet in mee. Wij moeten strak op ons budget letten en zitten aan ons plafond. Wij hebben al veel gesprekken gevoerd, maar zijn alleen nog maar met TEC-speler Sven van Ingen rond. Daarnaast gaan wij vier spelers uit eigen jeugdopleiding doorschuiven”, zo verwijst hij naar komend seizoen.

Progressie in de jeugd

Waar de selectie van Kozakken Boys nu voor het gros is gevuld door aangetrokken spelers van buitenaf, moet daar dus verandering in gaan komen. “Vijf jaar geleden hebben Marco Damen, Marco Kant en Iwan den Haan een nieuwe structuur opgezet en daar plukt Kozakken Boys nu de vruchten van. Er trainen al jonge gasten met de selectie van Danny Buijs mee. Wij kunnen zien of daar progressie in zit.”

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie