dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKozakken Boys loopt volledig over Katwijk heen

Kozakken Boys loopt volledig over Katwijk heen

Kozakken Boys heeft met een indrukwekkend optreden Katwijk ruim aan de kant gezet. De Werkendamse ploeg had zelfs de kans om helemaal niets heel te laten van de bezoekers, maar een groot aantal kansen werd onbenut gelaten. Met de 4-0-zege sluit Kozakken Boys wel weer aan bij de strijd om de tweede plaats.

Kozakken Boys laat kansen liggen

In het eerste kwartier werd Katwijk volledig overlopen op De Zwaaier en dat leverde al na twee minuten de openingstreffer op. Ahmad Mendes Moreira wist weg te draaien van Omar Hamdi, stak de bal perfect richting Berry Powel en de spits drukte af. Er volgden nog een aantal goede kansen en gevaarlijke vrije trappen, maar de tweede goal bleef uit. Bryan Jongeneel was vervolgens met zijn voorzetten levensgevaarlijk. Na zijn voorwerk zag Powel een kopbal van de lijn gehaald en Blokland zag de bal bijna in eigen doel belanden. Van Weerdenburg redde hem echter.

Alsnog het verschil gemaakt

Zo bleef Katwijk in leven gehouden door de thuisploeg en hadden de oranjehemden het treffen na de rust zomaar kunnen omdraaien. Daarvoor werden er echter veel te veel fouten gemaakt en was Kozakken Boys nu wel dodelijk voor het doel. Van Weerdenburg leverde eerst de bal in en zag de thuisploeg razendsnel omschakelen. Powel gaf nu de voorzet op de volledig vrijstaande Mendes Moreira voor 2-0. Robbert Susan verspeelde halverwege zijn eigen helft ook nog eens knullig de bal en Gwaeron Stout vuurde de bal strak in het kruis. In de slotfase werd Mendes Moreira ook nog gevloerd na een aantal grote kansen te hebben gemist. Everton Pires Tavares schoof rustig binnen voor 4-0.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD