woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsBVV BarendrechtKozakken Boys loopt blauwtje bij Barendrechter Danny Monster

Kozakken Boys loopt blauwtje bij Barendrechter Danny Monster

Barendrechter Danny Monster sukkelde maandenlang met vervelende liesklachten, maar inmiddels is de 26-jarige middenvelder weer volledig fit. Het zorgde prompt voor concrete belangstelling van Kozakken Boys.

400 euro meer

,,Ik heb twee maanden geleden twee gesprekken gehad met Kees Spaan, technisch directeur van Kozakken Boys. Maar ik zit goed bij Barendrecht”, vertelt Monster in het AD. ,,Ik word hier gewaardeerd. Natuurlijk kan ik iets meer verdienen bij Kozakken Boys. Maar mij gaat het niet om het geld, maar juist dat ik het naar mijn zin heb. Ik heb vrienden zoals Joey Jongman en Daniël Esajas. Als ik dat allemaal voor 400 euro meer per maand moet laten schieten, weet ik niet of ik mezelf nog in de spiegel kan aankijken.”

Liesscheuring
Monster, vorig seizoen uitgeroepen tot beste speler van het seizoen bij Barendrecht, is daarnaast dolblij eindelijk weer pijnvrij te kunnen voetballen na een liesscheuring: ,,Ze hadden in het ziekenhuis nog nooit zo’n grote scheur gezien. Dat was niet goed.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD