zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKozakken Boys langer door met twee jongelingen

Kozakken Boys langer door met twee jongelingen

Kozakken Boys is bezig met het verlengen van de nodige contracten. Twee spelers die konden rekenen op contractverlenging zijn Abdulsamed Abdullahi en Ahmad Mendes Moreira. Het tweetal had een aflopende verbintenis en daar is nu een jaar aan vastgeplakt tot de zomer van 2018.

Abdullahi langer bij Kozakken Boys

Abdaullahi is één van de spelers met wie de Technische Commissie van Kozakken Boys graag verder wilde gaan. De negentienjarige middenvelder maakte afgelopen weekend pas zijn debuut vanaf de aftrap. Appie, zoals hij ook wel genoemd wordt, kwam in de zomer over van Spartaan ’20 en deed dit seizoen tot op heden in 192 minuten mee. Scoren deed de middenvelder nog niet.

Ook goed nieuws voor Mendes Moreira

Mendes Moreira kon ook rekenen op een gesprek met de Technische Commissie van Kozakken Boys. De aanvaller was dit seizoen al van grote waarde voor de club uit Werkendam door drie keer te scoren in de elf competitieduels waarin hij meedeed. In de afgelopen jaren speelde de 21-jarige aanvaller voor Excelsior Maassluis. Daarmee kroonde hij zich vorig seizoen tot kampioen van de Topklasse Zaterdag en pakte vervolgens ook de landstitel. Mendes Moreira had een grote bijdrage aan die titel. Hij scoorde elf keer, waaronder in de kampioenswedstrijd tegen Spakenburg en hij besliste ook de tweestrijd met FC Lienden. Afgelopen zomer wilde Go Ahead Eagles hem op stage, maar dat stond Kozakken Boys niet toe. Nu blijft hij dus langer in Werkendam.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD