dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKozakken Boys - Katwijk uitverkocht

Kozakken Boys – Katwijk uitverkocht

Sportpark de Zwaaier herbergt zaterdag 4000 toeschouwers die de titelclash tussen Kozakken Boys en Katwijk gaan aanschouwen. Het duel is inmiddels volledig uitverkocht, schrijft het AD.

Dinsdag- en woensdagavond werd in de kantine van Kozakken Boys kaartverkoop gehouden. Gisteren gingen de laatste 500 kaarten over de toonbank. Katwijk heeft 800 kaarten gekregen, die vanavond worden verkocht. Op De Krom zal de wedstrijd tevens op groot scherm worden uitgezonden.

Kozakken Boys maakt op haar website bekend dat ‘KNVB pashouders’ niet automatisch vrije toegang hebben. Zij dienen zich vooraf per e-mail aan te melden, waarbij er een maximaal aantal kaarten voor pashouders gereserveerd is, dus op=op. Zie voor nadere details de website van Kozakken Boys. Tevens maakt de Werkendamse club bekend dat de door de Tweede Divisie verstrekte Tweede Divisie-passen geen toegang geven tot het sportpark zaterdag.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD