dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseAchilles '29Kozakken Boys in doelpuntenfestijn langs Achilles'29, HHC Hardenberg wint van De Dijk

Kozakken Boys in doelpuntenfestijn langs Achilles’29, HHC Hardenberg wint van De Dijk

Kozakken Boys had zaterdagmiddag op het eigen sportpark weinig moeite met Achilles’29 (5-2). De ploeg blijft door de zege in het spoor van de nummer twee GVVV. HHC Hardenberg boekte een zege op De Dijk (3-1).

Kozakken Boys – Achilles’29
Na elf minuten spelen werd de score al geopend in Werkendam. Vanuit een hoekschop was het Jeffrey van Nuland die de doelman van Achilles’29 wist te passeren (1-0). Een minuut later leek Kozakken Boys op 2-0 te komen maar de treffer van El Azzouti werd afgekeurd vanwege buitenspel. In de 23ste minuut werd de tussenstand wel gewijzigd, Niek Versteegen produceerde de gelijkmaker (1-1). Lang kon Achilles’29 niet genieten van de treffer want binnen tien minuten wist de thuisploeg weer orde op zaken te stellen, op aangeven van El Azzouti plaatste Ahmad Mendes Moreira de bal in het net van de tegenstander (2-1). Twee minuten later bepaalde El Azzouti de ruststand op 3-1.

Kozakken Boys kende een uitstekende start van de tweede helft, in de 48ste minuut schoot Ahmad Mendes Moreira de ploeg naar een nog ruimere voorsprong (4-1). In de 65ste minuut kwam Kozakken Boys nog wel terug tot 4-2 door een rake kopbal van Guton Philips, maar de zege kwam voor de thuisploeg niet meer in gevaar. Zes minuten voor het einde van de officiële speeltijd sloot Abdulsamed Abdullahi het duel af met de 5-2.

HHC Hardenberg – De Dijk
De Amsterdamse formatie kwam na drie minuten spelen al op voorsprong, Raymond Baten kopte vanuit een hoekschop binnen (0-1).  Zeven minuten kon De Dijk genieten van de voorsprong, dit door Rob van der Leij die het net wist te vinden nadat Rick Hemmen de bal met de hak naar hem toespeelde (1-1). In de tweede helft wist HHC Hardenberg het duel alsnog naar zich toe te trekken, in de 77ste minuut was Shkodran Metaj trefzeker voor de thuisploeg (2-1).  Twee minuten later werd het duel voortijdig beslist door Rick Hemmink, die in de één tegen één situatie met de keeper rustig bleef (3-1).

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD