dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlClubsHHC HardenbergKozakken Boys herpakt zich tegen TEC, Jong Sparta met tien man onderuit...

Kozakken Boys herpakt zich tegen TEC, Jong Sparta met tien man onderuit tegen HHC Hardenberg

Kozakken Boys heeft zich in de thuiswedstrijd tegen TEC herpakt van de 2-1 nederlaag tegen Rijnburgse Boys. De Werkendammers wonnen in de Tweede Divisie eenvoudig met 3-1. HHC Hardenberg houdt stand in de subtop. In Overijssel versloeg de ploeg Jong Sparta, dat bijna de hele tweede helft met 10 man speelde. 

Kozakken Boys – TEC

Al na dertien minuten kwam Kozakken Boys thuis op voorsprong tegen TEC. Leon Bot schoot raak en zorgde zo voor een goede start. Na het doelpunt ging de Werkendamse ploeg verder met aanvallen, maar pas vijf minuten voor de pauze werd de score verder uitgebreid. Ahmed El Azzouti zette de 2-0 op het scorebord.

Na rust kwam TEC terug in de wedstrijd. Serhet Kóc scoorde voor de Tielse uitploeg met een stiftje, maar de aansluitingstreffer werd na een uur spelen ongedaan gemaakt door Raily Ignacio. De aanvaller van Kozakken Boys scoorde op aangeven van Mendes Moreira: 3-1. Door de overwinning staat Kozakken Boys op de vierde plaats.

HHC – Jong Sparta

Rens van Benthem zette de Hardenbergse thuisploeg HHC op voorsprong na een half uurtje spelen, maar niet lang daarna maakte de jonge Spartanen gelijk. Franck Bambock was de doelpuntenmaker. In de tweede helft scoorde Rob van der Leij vlak na het fluitsignaal de 2-1. Na een wilde tackel op Van Benthem kreeg George Dobson van Sparta nog een rode kaart. Daarna kon HHC verder uitlopen, dat deed de ploeg door twee doelpunten van Van der Leij: 4-1. Tien minuten voor tijd maakte Ayoub Boukhari nog de 4-2.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD