zondag, maart 7, 2021
Home Tweede Divisie Nieuws Kozakken Boys heeft rechtsback Ibrahim Fofane op proef

Kozakken Boys heeft rechtsback Ibrahim Fofane op proef

Kozakken Boys blijft speuren naar versterking. Nadat eerder doelman Jonathan Waterberg op proef was, traint nu Ibrahim Fofane mee met de Werkendammers, schrijft het AD.

- Advertentie -

Stagairs
Fofane speelde afgelopen zaterdag een helft mee tegen Jong FC Volendam als rechtsback. Hij speelde eerder voor ADO Den Haag, PSV en Barendrecht. Jonathan Waterberg is niet meer bij de selectie van Kozakken Boys. Hij trainde afgelopen weken mee, maar probeert op dit moment een contract te verdienen in Engeland.

Buijs zelf in actie
Opvallend afgelopen zaterdag was dat trainer Danny Buijs zelf een wedstrijdshirt had aangetrokken om één helft mee te doen met de Werkendammers. Buijs zal echter niet als Heintje Davids terugkeren dit seizoen op het veld, maar deed mee omdat zijn selectie nog veel spelers mist: ,,We hebben een lange zomerstop gehad, eigenlijk té lang. Dan moet je voorzichtig opbouwen. We misten zes volwaardige spelers en hebben dat opgevuld met een paar spelers uit de jeugd en mezelf. Ik loop liever zelf een blessure op dan jongens onverantwoord lang te laten spelen.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES