Volg ons
Danny Buijs Kozakken Boys

Tweede Divisie

Kozakken Boys heeft pech: “Dat is gewoon een hoog niveau”

Kozakken Boys heeft pech: “Dat is gewoon een hoog niveau”

Danny Buijs zag zijn Kozakken Boys met 2-0 onderuit gaan tegen Jong AZ. De trainer van de bezoekende ploeg liet na afloop van het treffen het één en ander los over de ontmoeting, ook over het feit dat spelers uit de hoofdmacht in actie kwamen. Dat deed hij voor de camera van Kozakken Boys TV.

Jong AZ op eenzame hoogte

Jong AZ steekt inmiddels met kop en schouders boven alles en iedereen uit in de Tweede Divisie. De club is misschien wel te goed voor de competitie. “Als je op dit moment naar de stand kijkt, wel. Want voor de rest ontloopt het elkaar weinig. Zie je ook elke week wel verrassende uitslagen. Al zijn dat geen verrassende uitslagen meer, omdat iedereen van iedereen kan winnen. Alleen Jong AZ blijkt daarin wel de uitschieter.”

“En dan hebben wij vandaag misschien ook de pech dat je op dit niveau met een Rens van Eijden en Jop van der Linden centraal achterin mag spelen en dan een Garcia voorin en dan nog de toptalenten die ze al hebben. En we kijken vandaag eens rond wat voor faciliteiten deze mensen neergezet hebben. Hoe ze trainen, hoe ze kunnen werken. Dat is gewoon van een hoog niveau”, aldus de woorden van Buijs, die ook naar zijn eigen team keek en van mening was dat zij de 1-0 niet zo hadden mogen weggeven tegen Jong AZ.

Bekijk het hele interview met Danny Buijs

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie