Volg ons
Kozakken Boys De Zwaaijer

Derde Divisie Zaterdag

Kozakken Boys haalt linksback bij tweedeklasser; Lukoki naar Quick Boys

Kozakken Boys haalt linksback bij tweedeklasser; Lukoki naar Quick Boys

Kozakken Boys heeft de selectie voor komend seizoen uitgebreid met Berry Sonneschein. De linkervleugelverdediger maakt daarmee een forse stap vooruit. Dit seizoen speelde hij namelijk in de tweede klasse bij RKTVV. Met de Tilburgse club werd hij wel kampioen.

Verenigde Staten en België

De 23-jarige Sonneschein heeft een contract getekend voor één seizoen. De in Kerkrade geboren back speelde in de jeugdopleiding van Willem II, om voor zijn studie naar de Verenigde Staten te vertrekken. Hij zat op de University of Alabama en bij terugkeer in Europa ging hij eerst aan de slag in België bij KFC Turnhout. Vervolgens ging hij bij RKTVV spelen. Bij Kozakken Boys is hij in de selectie de vervanger van Bryan Jongeneel, die de overstap maakt naar SteDoCo.

Slechts één keer negentig minuten in drie jaar tijd

Madjer Lukoki vertrekt eveneens uit Werkendam. De aanvaller stond drie seizoenen onder contract op De Zwaaier, maar een basisplaats wist hij nooit te veroveren. Hij speelde in totaal wel 58 wedstrijden, maar daarvan waren er slechts zeven als basisspeler. Slechts één keer maakte hij de negentig minuten vol. Dit seizoen bleef zijn aandeel beperkt tot tien wedstrijden en maakt Lukoki nu dan ook de overstap naar Quick Boys.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag