maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKozakken Boys haalt keeper bij Spakenburg

Kozakken Boys haalt keeper bij Spakenburg

Richard Arends maakt komende zomer de overstap van Spakenburg naar Kozakken Boys. De doelman heeft in Werkendam direct voor twee seizoenen getekend en wordt daarmee de vervanger van Jesper Hoogendoorn die op zijn beurt aan de slag gaat bij Quick Boys.

IJslands avontuur

De inmiddels 26-jarige Arends speelde in de jeugdopleiding van NEC en FC Oss, om daarna in de Jupiler League te spelen voor FC Oss waarin hij drie seizoenen basisspeler was. Daarop maakte hij de overstap naar IJsland, al was het avontuur bij IB Keflavik slechts kortstondig en stond hij in totaal zeven duels onder de lat. Bij terugkeer in Nederland kwam Arends bij Spakenburg terecht.

Ongelukkige periode bij Spakenburg

Het oorspronkelijke plan was dat hij de opvolger zou worden van Barry Ditewig, maar dat is nooit gelukt. Hij kreeg eind vorig seizoen al speeltijd, maar raakte in de voorbereiding op de huidige campagne geblesseerd. In het najaar volgde de eerste kans nadat Theo Timmermans werd gepasseerd, alleen toen kreeg Arends in de uitwedstrijd bij Excelsior Maassluis na een minuut rood. Na de winterstop volgde tegen De Treffers opnieuw de kans, ditmaal liep de doelman al in de eerste helft een enkelblessure op. Spakenburg trok daarop André Krul aan, waardoor er voor Arends geen nieuwe kans meer volgde.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD