Volg ons
Tomas Tavilla VVSB

Tweede Divisie

Kozakken Boys en VVSB delen de punten

Kozakken Boys en VVSB delen de punten

Kozakken Boys en VVSB hebben elkaar in evenwicht gehouden. In Werkendam liep het in de enige zaterdagavondwedstrijd naar 2-2. Daarmee blijven de twee ploegen bijna hand in hand in de subtop staan, want VVSB heeft met 29 punten en de zesde plaats één punt meer dan de Boys.

Sneeuw en wind helpt mee

Bij VVSB ontbrak voor het eerst de vorige week weggestuurde Giovalli Serbony, Tomas Tavilla verving hem in de punt van de aanval. Lang hadden de bezoekers niet nodig om het net te vinden. Al na zeven minuten wist Frans van Niel de bal te veroveren. Via Tavila kwam de bal bij Maikey Parami, die bekeken wist af te ronden. Jesper Hogedoorn, die bekend maakte naar Quick Boys te verkassen, wist met een fraaie redding de 0-2 te voorkomen, waarop niet veel later het 1-1 was. Met hulp van de wind en wat sneeuwvlokken vloog een voorzet van Ahmad Mendes Moreira zomaar in het doel.

Duel vliegt op en neer

Nog voor rust nam Kozakken Boys zelfs de leiding. Een korte corner van Gwaeron Stout werd afgerond door Jeffrey van Nuland. De thuisploeg leek nu juist door te gaan drukken met meerdere goede kansen. Die vlogen er niet in en zo kon VVSB na ruim een uur spelen weer gelijkmaken. Parami vond nog Hogedoorn op zijn weg, maar in de rebound zorgde Tavilla voor 2-2. Daar bleef het uiteindelijk ook bij.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie