dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsKozakken BoysKozakken Boys-doelman Den Hartog: 'Concurrentiestrijd is goed'

Kozakken Boys-doelman Den Hartog: ‘Concurrentiestrijd is goed’

Kozakken Boys presenteerde woensdag met het vastleggen van Nils den Hartog een ‘oude bekende’. De 23-jarige doelman mag met Richard Arends, overgekomen van Spakenburg, gaan uitmaken wie eerste keeper op de Zwaaier wordt.

Kans krijgen
Omdat Arends deze voorbereiding een goede indruk maakt, zou aanvankelijk de keuze van trainer Danny Buijs wel eens op hem kunnen vallen. Den Hartog heeft geen moeite met de strijd, zegt hij in het AD: ,,Die concurrentiestrijd maakt mij niks uit en is ook goed. Ik kies er voor ergens een kans te krijgen. Als jonge speler heb ik vorig jaar tussen ervaren spelers laten zien er te staan op momenten dat het moest.”

Gewaardeerd worden
Bij RKC Waalwijk was zijn perspectief nihil en mocht hij vertrekken: ,,Vorig jaar werd ik verhuurd om wedstrijden te spelen en mezelf te ontwikkelen. Uiteindelijk kwam ik bij mijn terugkeer bij RKC op het tweede plan. Ik mocht weg en Kozakken Boys belde. Ik wil op deze leeftijd niet in de situatie komen dat ik de hele week train en vervolgens nooit speel. Dan kies ik voor het sportieve bij een club waar ik word gewaardeerd en hopelijk ga spelen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD