Home Competities Tweede Divisie Kozakken Boys contracteert Robert Mutzers

Kozakken Boys contracteert Robert Mutzers

Robert Mutzers heeft zich verbonden aan Kozakken Boys. De 25-jarige aanvaller trainde sinds enkele weken mee met de Werkendammers en tekent nu een contract tot medio 2020.

- Advertentie -

,,We zijn heel blij dat Robert voor ons heeft gekozen. Hij is een vaardige speler met de nodige diepgang. Hij heeft bewezen doelpunten te kunnen maken op dit niveau en zelfs in de Eerste Divisie. Hij is lichamelijk fit, maar heeft al een tijdje geen volledige wedstrijd meer gespeeld. We hebben er vertrouwen in dat we met dit elftal het seizoen tot een goed einde kunnen brengen”, toont technisch directeur Kees Spaan zich gelukkig met de aanwinst op de clubsite.

Het is nog niet zeker of Mutzers zaterdag al tegen Scheveningen zijn opwachting kan maken: ,,Donderdagavond zijn alle formulieren naar de KNVB opgestuurd. Als de Oekraïense bond hem morgen vrijgeeft, zou hij tegen Scheveningen al mee mogen doen. Als dat niet morgen gebeurt, zal het een week moeten wachten”, aldus Spaan.

Mutzers speelde in de jeugd van RKC Waalwijk, waarna hij via Dongen en De Treffers een profavontuur aanging bij FC Dordrecht. Afgelopen zomer verkaste de aanvaller naar het Oekraïnse Chornomorets Odessa, maar keerde recent terug in Nederland.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES