Volg ons

Aan het woord

Kozakken Boys-coach Danny Buijs krijgt kijkje in keuken bij Everton

Kozakken Boys-coach Danny Buijs krijgt kijkje in keuken bij Everton

Kozakken Boys-coach Danny Buijs benut de competitieloze zomerperiode om zich als trainer verder te bekwamen. Daartoe benaderde de ambitieuze coach Ronald Koeman met het verzoek of hij eens een dag mocht meelopen om te zien hoe de succescoach werkt bij Everton.

Vraag wat je wil vragen
,,Ik heb gevraagd of ik een dag mocht langskomen”, vertelt Buijs in een interview met VI. ,,Toen gaf hij aan dat Everton deze zomer een paar dagen op trainingskamp zou zijn in Nederland. ‘Kom maar langs en vraag de dingen die je wil vragen’, zei hij. Nou, als je zo’n aanbod krijgt, dan maak je daar natuurlijk gebruik van.”

Gastvrij
Buijs is zeer te spreken over Koeman. Niet alleen als trainer, maar ook als mens: ,,Buiten zijn kwaliteit als trainer is hij, maar ook zijn broer, net als zijn vader vroeger, zo ontzettend gastvrij en sociaal. Dat is ongekend.” Het hele videointerview met Buijs over zijn ‘snuffelstage’ bij Everton is via onderstaande link te bekijken.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Aan het woord