Volg ons

Tweede Divisie

Kozakken Boys brengt Achilles ’29 weer stapje dichter bij degradatie

Kozakken Boys brengt Achilles ’29 weer stapje dichter bij degradatie

Bij ongunstige uitslagen had Achilles ’29 deze speelronde al kunnen degraderen uit de Tweede Divisie, maar dat is de Groesbeekers gespaard gebleven. Evengoed kon het niet stunten tegen Kozakken Boys: 0-3.

El Azzouti ontpopte zich tot de grote man bij de Kozakken. Al na vier minuten trof hij de paal, waarna het vijf minuten later wél raak was: 0-1. Achilles ’29 had ervoor gekozen om minder ‘open’ te spelen dan voorgaande wedstrijden, waardoor het een tijd duurde voordat de marge werd opgevoerd. Twintig minuten voor tijd was het wederom El Azzouti die raak schoot. Tien minuten voor later completeerde de spits zijn officieuze hattrick, waarmee zijn totaal op 22 treffers komt.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie