Volg ons

BVV Barendrecht

Kozakken Boys blijft in het spoor van Katwijk, GVVV verliest en ziet Barendrecht naderen

Kozakken Boys blijft in het spoor van Katwijk, GVVV verliest en ziet Barendrecht naderen

Kozakken Boys deed zaterdagmiddag in eigen huis wat het moest doen om de lijstaanvoerder Katwijk enigszins in het zicht te houden. De ploeg won met kleine cijfers van FC Lisse (2-1). Barendrecht won de topper van GVVV (4-2) en HHC Hardenberg deelde de punten met Excelsior Maassluis (1-1). 

Kozakken Boys – FC Lisse
De nummer twee van de Tweede Divisie wist wat het moest doen en kreeg na elf minuten spelen waar het vooraf op hoopte, een vroege voorsprong. Uit een voorzet vanaf de zijkant kon Stout (foto) vrij eenvoudig binnen schieten (1-0). Na iets meer dan een half uur spelen wist Kozakken Boys de voorsprong te verdubbelen, de toegekende strafschop werd benut door Everton Pires Tavares (2-0). In de negentigste minuut kwam FC Lisse nog wel terug tot 2-1 door Niels Buijs, maar Kozakken Boys wist de drie punten te pakken.

Barendrecht – GVVV 
De ploeg uit Veenendaal kwam goed uit de startblokken en wist na elf minuten spelen op voorsprong te komen. De Graaf was de doelpuntenmaker voor GVVV (0-1), die diep werd gestuurd en vervolgens uit een moeilijke hoek de doelman toch wist te passeren.  In de 35ste minuut kwam Barendrecht weer naast GVVV al had het daar dan wel de hulp van de tegenstander voor nodig. Een te korte terugspeelbal van Mourad Marbouh betekende een cadeautje voor Bas Mourits die deze dankbaar uit wist te pakken (1-1). In de veertigste minuut moest GVVV weer een mokerslag incasseren. Een mooie steekpass van Ali Khalid kwam terecht bij Mourits die weer trefzeker was (2-1).

In de tweede helft wist Barendrecht de voorsprong verder uit te breiden, Donny Navajas Sanchez troefde Guido Janssen af en passeerde vervolgens sluitpost Johan Janssen (3-1). In de 61ste minuut was het wederom De Graaf die trefzeker was voor GVVV waardoor er weer zicht was op een goed resultaat voor de ploeg uit Veenendaal (3-2). In de 82ste minuut was het invaller Yorik van Deelen die de wedstrijd in het slot wist te gooien met de vierde treffer van Barendrecht (4-2).

HHC Hardenberg – Excelsior Maassluis 
Na achttien minuten spelen werd de 0-0 van het scorebord gehaald. Rob van der Leij kwam oog in oog te staan met de doelman van Excelsior Maassluis en wist deze te passeren (1-0). In de tweede helft kwam de ploeg uit Maassluis weer naast HHC. Niels Redert, de routinier van Excelsior die recent zijn contract daar verlengde, was de maker van de treffer (1-1).

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over BVV Barendrecht