Volg ons

Tweede Divisie

Kozakken Boys beëindigt zegereeks VVSB en zet jacht op Katwijk voort

Kozakken Boys beëindigt zegereeks VVSB en zet jacht op Katwijk voort

In haar jacht op het ultieme bekroning van het seizoen heeft Kozakken Boys een belangrijke 3-2 zege geboekt op VVSB. De ploeg van coach Danny Buijs beëindigde daarmee de opmars van VVSB, dat sinds de winterstop alle vijf haar duels had gewonnen.

De Werkendammers werden in het zadel geholpen door een vroege strafschop, waar Ahmed El Azzouti wel raad mee wist: 1-0. Kozakken Boys wilde duidelijk het duel al vroegtijdig beslissen, maar doelman Ruben Valk was meerdere malen een sta in de weg. Hij stuitte onder meer Ahmad Mendes Moreira en een zwabbervoorzet van Sanny Monteiro. Onverwacht kwam VVSB op gelijke hoogte via een rake vrije trap vlak voor rust van Vladimir Jozic: 1-1.

Na rust scoorde El Azzouti opnieuw, ditmaal in twee instanties: 2-1. Kort daarop tekende Mendes Moreira voor de 3-1 en leek het duel beslist. Er volgde een ware kansenregen voor de Werkendammers, maar de Buijs brigade weigerde de marge uit te breiden. Zodoende werd het duel weer even spannend toen Guido Pauw vlak voor tijd de 3-2 scoorde. VVSB speelde nog even alles of niets, maar het werd niets voor de mannen van Jack Honsbeek. Kozakken Boys bemachtigde door de zege de tweede periodetitel en plaatst zich daardoor direct voor het hoofdtoernooi van de KNVB beker van volgend seizoen.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie