Volg ons

Tweede Divisie

Kozakken Boys ‘antwoordt’ met klinkende zege, FC Lienden vernederd door Jong Sparta

Kozakken Boys ‘antwoordt’ met klinkende zege, FC Lienden vernederd door Jong Sparta

Kozakken Boys heeft het enige juiste antwoord gegeven na het vertrek van trainer Jasper de Muijnck. De Werkendammers versloegen Barendrecht met 4-0. FC Lienden werd hard vernederd door Jong Sparta. Pas bij 1-7 stokte de teller.

Een vertrekkende trainer zorgt vaak voor dwingende ogen naar de spelersgroep. In dat opzicht had Kozakken Boys, waar Michel Langerak vanaf maandag als interim-trainer start, wat te bewijzen tegen Barendrecht, waar Donny Navajas Sanchez ontbrak door ‘catwalk-verplichtingen’ in Milaan. Het duel op de Zwaaier begon wat tam. Vlak voor rust opende Jeffrey Rijsdijk alsnog de score met de 1-0. Na een klein uur maakte Achmed El Azzouti er 2-0 van. Drie minuten later was het duel definitief gespeeld toen Mats van Huijgevoort een slim genomen vrije trap bij de tweede paal binnentikte: 3-0. Een kwartier voor tijd maakte El Azzouti zijn tweede, ditmaal uit voorbereidend werk van invaller Don Bolsius.

FC Lienden beleefde een uiterst pijnlijke middag tegen Jong Sparta. Al na een half uur stond het 0-4 in het voordeel van de Rotterdamse beloften dankzij treffers van Mohammed Tahiri, Elayis Tavsan, Youri de Winter en Bradly van Hoeven. Het antwoord van de Betuwse club was vooral geïrriteerd, wat zich uitte in enkele pittige overtredingen, waardoor scheidsrechter Catineau binnen 5 minuten liefst vier gele kaarten trok. Na een klein uur deed Frank Wiafe wat terug, maar het kon de schade niet beperken. In tegendeel: nog twee treffers van Van Hoeven tilden de stand naar 1-6, de einstand werd door Roy van Beek bepaald op 1-7.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie