zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede Divisie'Kozakken Boys aast op 'Frenkie de Jong van ASWH''

‘Kozakken Boys aast op ‘Frenkie de Jong van ASWH”

Kozakken Boys heeft haar oog laten vallen op ASWH-middenvelder Koen Wesdorp. De 22-jarige middenvelder bevestigde de interesse afgelopen week in gesprek met het AD.

,,Het klopt dat Kozakken Boys al interesse in mij heeft getoond. Komende zaterdag hoop ik daar te laten zien dat die interesse terecht is, maar we gaan toch vooral naar Werkendam om daar onze eerste punten in een uitwedstrijd te pakken. Als we positief blijven en hard blijven werken, ben ik ervan overtuigd dat we snel beloond zullen worden”, stelt de voormalig speler van Helmond Sport en Jong NAC en Willem II tegenover de krant. ASWH verloor echter ongelukkig met 3-0 van Kozakken Boys zaterdag.

De middenvelder uit Bergen op Zoom wordt regelmatig vergeleken qua spel met Barcelona-spelmaker Frenkie de Jong: ,,Ha, of ik veel naar Frenkie de Jong kijk? Ja, natuurlijk, hij is een geweldige voetballer. Ik hoor de vergelijking de laatste tijd wel vaker hoor. Ik hou er inderdaad ook van om de bal kort bij me te houden en tegenstanders voorbij te dribbelen op het middenveld, maar ik kan ook de lange pass geven. Dat probeer ik goed af te wisselen, zodat ik onvoorspelbaar blijf.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD